Bezoek onze kerstpop-up tijdens het Koopweekend van 2, 3 en 4 december in HasseltDecember staat helemaal in het teken van festiviteiten: hét moment om een bezoek te brengen aan de exclusieve pop-up van juwelier Liesbeth Pereira in Hasselt. Geniet tijdens het shoppen van een heerlijk glas Spaanse wijn van Boutique Wine.

Naast de eigentijdse en unieke juwelen van Liesbeth Pereira Jewelry en het Italiaanse juwelenhuis Pio Gioielli, worden er ook enkele beeldhouwwerken van Raph Janssen tentoongesteld. Kortom, heerlijk genieten van juwelen, wijn en kunst!

Op zoek naar een geschikt eindejaarscadeau?

Op 2, 3 en 4 december kan je tijdens het openingsweekend van de pop-up winkel van Liesbeth Pereira Jewelry in Hasselt genieten van een wijndegustatie van Boutique Wine. Proef een lekker glaasje bubbels of wijn en ontdek de nieuwe juwelencollectie van Liesbeth Pereira alsook Gio Gioielli. Wie weet vind je wel iets moois voor onder de kerstboom. Een uniek geschenk om te geven, of om jezelf te verwennen.

Liesbeth Pereira Jewelry & Gio Gioielli

Met veel oog voor detail ontwerpt de Hasseltse Liesbeth Pereira juwelen met een authentiek, modern design. Haar collectie bestaat enkel uit stukken vervaardigd uit de beste materialen en de mooiste natuurlijke edelstenen.

Ook vind je in de collectie enkele exclusieve ontwerpen van het Italiaanse juwelenhuis Pio Gioielli. Het merk Pio Gioielli staat bekend bij eenieder die juwelen zoekt van hoge kwaliteit: van klassieke, tijdloze ontwerpen tot echte designstukken. Liesbeth Pereira verdeelt als enige in België de collectie van Pio Gioielli.

De pop-up vindt plaats van 2 december tot en met 24 december, in de Guide Gezellestraat 1 in Hasselt.

Sabine Piccard, eigenaar van Boutique Wine, zal tijdens het Koopweekend ook aanwezig zijn in de exclusieve pop-up. Hierna kan je t.e.m 24 december alsnog genieten van de heerlijke wijnen van Boutique Wine, aangeboden tijdens dit event.

Raph Janssen

Maar juwelen en wijn is niet het enige dat er tijdens de pop-up wordt aangeboden, er worden namelijk ook kunstwerken van Raph Janssen tentoongesteld. Geïnspireerd door het mystieke van de natuur, door de connectie van natuur en mens, door de connectie van het heden met het verleden, op zoek naar het innerlijke, met oog om het onzichtbare tevoorschijn te halen, creëert Raph unieke beeldhouwwerken.

Zijn kunstwerken zijn een streling voor het oog en passen dus perfect bij de juwelencollectie van Liesbeth en Pio Gioielli. 

Kom dus zeker langs voor een evenement met juwelen, kunst en natuurlijk ook de exclusieve wijnen van Boutique Wine!

Praktische informatie

🗓 Openingsuren van de pop-up tijdens het Koopweekend

2/12 en 4/12 van 10u tot 18u

3/12 van 10u tot 20u (Nocture avond)

🗓  Algemene openingsuren van de pop-up in december

5/12 tot 18/12 van 12u tot 18u

19/12 tot 24/12 van 10u tot 18u

📍 Liesbeth Pereira Jewelry Pop-Up, Guido Gezellestraat 1, 3500 Hasselt

Meest recente posts

blog

In de kijker

contact

Meer weten over onze wijnen en events?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

Contacteer ons