Fine dining met Boutique Wine op 24 novemberHet is weer zover! Op donderdag 24 november organiseren we een avondje fine dining om je vingers bij af te likken. Chef Patrick Werkx voorziet je van een heerlijk diner, Boutique Wine zorgt voor de bijpassende wijnen!

Zin in een avondje genieten met lekker eten en uitstekende Spaanse topwijnen? Je bent op donderdag 24 november van harte welkom in de Boutique Wine Lounge voor een culinaire topavond! 

Wat kan je verwachten?

Je krijgt een heerlijk viergangenmenu voorgeschoteld. Beginnen doen we natuurlijk met een amuse en een glaasje cava om de smaak te pakken te krijgen. Daarna kan je genieten van verschillende gerechten met vlees en vis, uiteraard met aangepaste wijnen. We selecteren voor een avondje fine dining acht wijnen voor tijdens het eten. 

We zien je graag op 24 november!

PS. Kan je toch niet aanwezig zijn? Gelieve ons minstens 24 uur op voorhand een seintje te geven. Zo kan onze chef tijdig zijn bestelling aanpassen en moeten we geen heerlijk eten verspillen.   

 Praktische informatie

๐Ÿ—“ Wanneer: donderdag 24 november

๐Ÿ•’ Beginuur: stipt 19u30

๐Ÿ“Waar: Boutique Wine Lounge - Berenbroekstraat 110, 3500 Hasselt

๐Ÿ‘จ‍๐Ÿณ Wie staat er achter het fornuis: Patrick Werkx van Patio in Genk en zijn eigen cateringbedrijf P-Quisine

๐Ÿ’ถ Prijs: €70 per persoon (met een voorschot* van €35 te betalen op BE10 0631 1284 6704) 

✉️ Inschrijvingen via: sabine@Boutiquewine.be

*Bij annuleringen gelieve minstens 24 uur op voorhand ons een seintje te geven. Indien dat niet het geval is, kunnen we jammer genoeg je voorschot niet terugbetalen.

Schrijf je in

Meest recente posts

blog

In de kijker

contact

Meer weten over onze wijnen en events?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

Contacteer ons