Herfstdegustatie: kom proeven en geniet van onze heerlijke Spaanse wijnen op 19 en 20 novemberNieuwsgierig naar de nieuwe wijnen in het aanbod van Boutique Wine? Kom je graag eens proeven en een hapje eten? Houd dan zeker een plaatsje vrij in je agenda voor onze opendeurdagen op 19 en 20 november.

Uitzonderlijk promoties

Met plezier openen we onze deuren en stellen we onze Spaanse wijnen aan je voor. We helpen je graag met het kiezen van de ideale wijn voor bij het kerstdiner of een glaasje bubbels om het nieuwe jaar goed in te zetten.

Naast de proeverij kan je ook het design aanbod van ELCE ontdekken. Uitbaatster Lieven Cleeren verzorgt namelijk de trendy accessoires op de opendeurdagen. Elce ontwerpt sjaalsstoffen en handtassen met gedurfde en kleurrijke prints. Perfect om je outfit wat op te fleuren met een unieke eyecatcher.

Tijdens deze exclusieve opendeurdagen geniet je van verschillende uitzonderlijke promoties op onze wijnen. Weet je niet goed wat kiezen? Wij stellen naar hartenlust een proefpakket samen met verschillende wijnen geheel naar jouw keuze.

Je bent op 19 en 20 november van harte welkom tussen 15:00 en 20:00 om de smaak van Spanje te ontdekken. Vergeet je niet in te schrijven!

Praktisch 

Wanneer? Zaterdag 19 en zondag 20 november steeds van 15:00 tot 20:00.

Waar? In de lounge van Boutique Wine. Adres: Berenbroekstraat 110, 3500 Hasselt.

Gratis inkom

Inschrijven

Je kan je gratis inschrijven via telefoon +32 (0)477 53 84 90 of via mail sabine@boutiquewine.be. Inschrijving gewenst!

Meest recente posts

blog

In de kijker

contact

Meer weten over onze wijnen en events?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

Contacteer ons