Herbeleef onze masterclassOp 12 december organiseerden we de laatste masterclass van het jaar. Sommelier Daan De Maerteleire nam ons mee op een reis van smaken door het verrukkelijke Spanje. Zijn collega Mathias Madyes van bij restaurant Hert (⭐️) maakte heerlijke complimenterende gerechten klaar. Het was zoals altijd een echte topavond!

Ook in 2023 gaan we verder met onze masterclass, de eerste zal plaatsvinden op 13 februari. Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt!

Wat kan je verwachten tijdens een masterclass?

Onze lessen zijn ideaal als je al wat kennis hebt van wijnen en deze nog wat meer wil uitbreiden. Tijdens een masterclass gaan we dieper in op een bepaald thema, bijvoorbeeld een bepaalde druif of een wijnland. We proeven 15 verschillende wijnen, die we vergelijken en bespreken. Natuurlijk is wijn het lekkerst samen met een lekkere bijpassende maaltijd, dus voorzien we een heerlijk driegangenmenu. 

De masterclass van 13 februari staat in het teken van witte wijnen en de typische druiven van al de verschillende Spaanse regio's. Dat wil je zeker niet missen!

Praktische informatie

๐Ÿ•’ Beginuur: stipt 20u - 23u30

๐Ÿ“Waar: Boutique Wine Lounge - Berenbroekstraat 110, 3500 Hasselt

๐Ÿ‘จ‍๐Ÿ’ป Wie geeft de les: sommelier Daan De Maerteleire

๐Ÿ‘จ‍๐Ÿณ Wie staat er achter het fornuis: Mathias Madyes van restaurant Hert

๐Ÿ’ถ Prijs: €80 per persoon (met een voorschot* van €40 te betalen op BE10 0631 1284 6704) 

✉️ Inschrijvingen via: sabine@boutiquewine.be

*Bij annuleringen gelieve minstens 24 uur op voorhand ons een seintje te geven. Indien dat niet het geval is, kunnen we jammer genoeg je voorschot niet terugbetalen.

Heb je deze mail in je spam ontvangen? Markeer de mail dan als ‘in orde’, zo blijf je steeds op de hoogte van het laatste nieuws van Boutique Wine.

Meest recente posts

blog

In de kijker

contact

Meer weten over onze wijnen en events?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

Contacteer ons