Boutique Wine lanceert nieuwe websiteNa een uitgebreid en zorgvuldig proces is de vernieuwde smart-site van Boutique Wine eindelijk live. We maken nu optimaal gebruik van de diverse mogelijkheden die het internet van 2023 ons te bieden heeft, zoals YouTube, Facebook, Twitter, Pinterest, E-mailing, Google Business Profile, Google Analytics, Blogger en nog veel meer. 

We hebben ook extra aandacht besteed aan de video's van de afgelopen jaren. Neem zeker een kijkje op ons vernieuwd YouTube-kanaal youtube.com/@boutiquewine3500.

De website is niet alleen volledig doorzoekbaar, waardoor je gemakkelijk de informatie kunt vinden die je zoekt, maar is ook ontworpen met het oog op toegankelijkheid. Dit betekent dat je de website probleemloos kunt bezoeken met smartphones, tablets en (in de nabije toekomst) met wearables zoals smartwatches.

Wij wensen je een aangename en verrijkende kennismaking met onze vernieuwde website. We zullen je met enthousiasme op de hoogte houden van onze nieuwe plannen en ontwikkelingen. 

BEZOEK ONZE NIEUWE WEBSITE

Meest recente posts

blog

In de kijker

contact

Meer weten over onze wijnen en events?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

Contacteer ons