Schrijf je in voor de Summer Edition Fine Dining met Kevin Bonanno 21/6Kom voor de laatste keer dit seizoen genieten van de kookkunsten van chef Kevin Bonanno bij onze heerlijke Spaanse wijnen. Schrijf je snel in want er zijn nog maar enkele plaatsen vrij.

Wie is Kevin Bonanno?

Kevin Bonanno studeerde in 2003 af aan de hotelschol in Hasselt. Daarna stond hij in verschillende sterrenrestaurants achter het vuur, als kok bij Hoeve Saint-Paul* (Tony Robyns) en als sous-chef bij Aan tafel bij Luc Bellings**. 

Zijn eigen restaurant Le Cinquième werd hij 4 jaar op rij gequoteerd met een mooie 14/20. Maar het werd tijd voor wat anders. Tegenwoordig brengt Kevin een restaurantbeleving naar jouw thuis (én Boutique Wine) als personal chef. Heerlijk tafelen en een goed glas, zonder zorgen!Summer Edition Fine Dining avond met Boutique Wine

Je kan nu nog voor de laatste keer dit seizoen van zijn kookkunsten komen genieten tijdens een avondje fine dining met Boutique Wine. 

Zoals gewoonlijk proeven we 8 verschillende wijnen tijdens het overheerlijke 4-gangenmenu dat we jullie voorschotelen. Vergeet je niet tijdig in te schrijven. Er zijn nog maar enkele plaatsen vrij. (Niet getreurd, we komen in het najaar terug 😁)

 Praktische informatie: Fine Dining met Kevin Bonanno

🗓 Wanneer: woensdag 21 juni

🕒 Beginuur: stipt 19u30

📍Waar: Boutique Wine Lounge - Berenbroekstraat 110, 3500 Hasselt

👨‍🍳 Wie staat er achter het fornuis: Kevin Bonanno van Le Cinqième

💶 Prijs: €75 per persoon
(met een voorschot* van €40 te betalen op BE10 0631 1284 6704) 

✉️ Inschrijvingen via: sabine@Boutiquewine.be

*Bij annuleringen gelieve minstens 24 uur op voorhand ons een seintje te geven. Indien dat niet het geval is, kunnen we jammer genoeg je voorschot niet terugbetalen.

SCHRIJF JE IN

Meest recente posts

blog

In de kijker

contact

Meer weten over onze wijnen en events?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

Contacteer ons