Word een echte wijnkenner in 5 lessen! Schrijf je nu in.


Wil je graag wijn leren proeven en ervaren als een doorgewinterde sommelier? Dan hebben we fantastisch nieuws voor jou! De wijnlessen die wij aanbieden, onder begeleiding van de ervaren sommelier Daan de Maerteleire, geven je de kans om de subtiele technieken van het beroep onder de knie te krijgen. Schrijf je snel in, de beschikbare plekken voor deze boeiende cursusreeks lopen snel vol.

Ontmoet Daan de Maerteleire: een ervaren sommelier

Sommelier Daan De Maerteleire van restaurant Hert (⭐️) in Turnhout neemt je mee op een reis van smaken. Tijdens de lessen leert hij je hoe je de verschillende kenmerken van wijnen kunt proeven en ruiken.

INSCHRIJVENWord een echte wijnkenner in 5 lessen

Daan, onze sommelier, neemt je mee op een boeiende ontdekkingsreis waarbij je leert hoe je de verschillende kenmerken van wijnen kunt proeven en ruiken. We ontdekken elke maand een nieuwe 'wijnsoort'.  In deze vijfdelige lessenreeks maak je kennis met wijnsoorten uit Italië, Frankrijk, Spanje, Duitsland... Laat je onderdompelen in de fascinerende wereld van wijn en ontwikkel je vaardigheden om een echte wijnkenner te worden.

Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in. Grijp deze kans om je passie voor wijn verder te ontwikkelen en te genieten van een leerzame en smaakvolle ervaring onder begeleiding van onze deskundige sommelier, Daan de Maerteleire.

Schrijf je snel in want het aantal plaatsen is beperkt!

🗓 Datum: 2/10/'23 | 🕒 Aanvang: 20u stipt

💶 Prijs: €60,- p/p per les ALL-IN (€40,- bij inschrijving) | €300,- voor 5 lessen

📍 Adres: Lounge Boutique Wine Hasselt

✉️ Inschrijven: sabine@boutiquewine.be - 0477/538490

Ideaal voor jonge wijnstudenten die pas wijn zijn aan het ontdekken = 5x Basis Wijnlessen

INSCHRIJVEN
Wijnlessen voor starters |

Wijnlessen voor starters | "Boutique Wine" Wijnhandel - Hasselt

Wil jij de smaak te pakken krijgen en beter leren wijn proeven? Dan schrijf je snel in voor deze 5-delige cursus vanaf oktober aanstaande.

ONTDEK MEER

Meest recente posts

blog

In de kijker

contact

Meer weten over onze wijnen en events?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

Contacteer ons