Exclusieve Wijndegustatie-avonden met Wijnhuis Huerta de Albala


Met veel enthousiasme kondigen wij aan dat het gerenommeerde wijnhuis Huerta de Albala binnenkort naar België komt voor drie exclusieve wijndegustatie-evenementen in samenwerking met de beste restaurants die gedurende het jaar met hun wijnen werken.

Deze speciale avonden bieden u een unieke kans om de uitzonderlijke wijnen van Huerta de Albala te ontdekken, gecombineerd met een speciaal samengesteld menu door de getalenteerde chefs van elk restaurant.

Programma:

Tijdens deze avonden zal de exportmanager van Huerta de Albala persoonlijk aanwezig zijn, samen met mij, om u door de wijndegustatie te begeleiden. Dit is werkelijk een zeldzame en exclusieve gelegenheid die u niet wilt missen!Reserveringen & Details:

Deze evenementen zijn alleen toegankelijk via voorinschrijving. De prijs en het exacte aanvangstijdstip worden later bekend gemaakt. We raden u aan om contact op te nemen met het betreffende restaurant voor reserveringen en meer informatie over het evenement op de geplande datum.

Maak van deze gelegenheid gebruik om u te laten onderdompelen in de rijke smaken en tradities van Huerta de Albala, en geniet van een avond vol culinaire verrassingen.

We kijken ernaar uit om u op een van deze avonden te mogen begroeten!Meest recente posts

blog

In de kijker

contact

Meer weten over onze wijnen en events?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

Contacteer ons