10 Jaar Boutique Wine: Reserveer nu nog je plek voor de Opendeurdag 28/4


Beste wijnenthousiastelingen,

Voel je die onweerstaanbare trek naar nieuwe uitzonderlijke wijnen? Zoek je altijd die perfecte aanvulling voor je collectie? Boutique Wine heeft fantastisch nieuws voor je! Wij nodigen je met enthousiasme uit om samen ons 10-jarig jubileum te vieren op onze exclusieve Opendeurdag & Proefdag nu zondag 28 april 2024, van 14:30 tot 20:00 uur. Dit is je unieke kans om te genieten van de pracht en praal van onze bijzondere Spaanse wijnen, allemaal in een charmante en sfeervolle omgeving.

Wat staat je te wachten?

Deze exclusieve dag is dé kans om kennis te maken met onze zorgvuldig geselecteerde collectie van Spaanse wijnen. Speciaal voor deze gelegenheid bieden we verleidelijke promoties die elke wijnliefhebber zullen bekoren. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe aanwinst voor je collectie of gewoon wilt genieten van een glas voortreffelijke wijn, onze promoties zijn te aantrekkelijk om te missen.

Unieke promoties: Speciaal voor jou hebben we een reeks uitzonderlijke aanbiedingen voorbereid. Profiteer van deze dag om je geliefde wijnen voordelig aan te schaffen of om nieuwe favorieten te ontdekken tegen verleidelijke prijzen.

Walking Dinner met Patrick Werkx: Onze Chef-kok van de dag, bekend van zijn eigen cateringbedrijf P-Quisine, zal zorg dragen voor de culinaire begeleiding, met overheerlijke hapjes die perfect samengaan met onze wijnen. Deze dag is je kans om culinair te genieten terwijl je onze selectie wijnen verkent.

Deskundige begeleiding: Laat je leiden door ons team van wijnexperts die je meenemen op een verhalende reis langs onze wijnen, met boeiende details over hun herkomst en kenmerken.

Avant-première film: “Vitamax” van de Limburgse professionele kunstenares Sylvia Bollé. Si (Sylvia) Bollé werkt vanuit Hasselt (België), als freelance kunstenares. De artieste staat bekend om haar schilderkunst, fotografie en film. (Website)

Sfeervolle beleving: Ontspan in onze gastvrije setting en dompel jezelf onder in de wereld van wijn, omgeven door medeliefhebbers en kenners.



Belangrijk: registreer nu!

De toegang is gratis, maar let op: registratie vooraf is vereist vanwege de exclusiviteit van dit evenement. We streven ernaar om elke gast de optimale ervaring te bieden, met genoeg ruimte en persoonlijke aandacht. Aarzel dus niet en meld je snel hieronder aan. De beschikbare plaatsen zijn beperkt, en we willen echt dat je deze kans niet mist!



Registreren is de sleutel

Toegang tot dit exclusieve evenement is kosteloos, maar we vragen je vriendelijk om je van tevoren te registreren. Dit helpt ons om ervoor te zorgen dat iedereen de best mogelijke ervaring krijgt. De plaatsen zijn beperkt, dus zorg dat je er snel bij bent!

Dit evenement is een zeldzame gelegenheid om dieper in te gaan op je passie voor wijn en te genieten van een onvergetelijke dag vol ontdekkingen. Spring nu zondag binnen en wees erbij als Boutique Wine de deuren opent voor namiddag vol wijn, culinaire verrassingen en goed gezelschap.

We verheugen ons op je komst,

Het Boutique Wine Team

INSCHRIJVEN OPENDEURDAG

Meest recente posts

blog

In de kijker

contact

Meer weten over onze wijnen en events?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

Contacteer ons