Fine dining met Boutique Wine op 20 oktoberOp donderdag 20 oktober is het weer zover, dan nodigen we je graag uit op een avondje fine dining met overheerlijke topwijnen. Onze huischef Patrick Werkx komt je een avond lang culinair verwennen met een heerlijk hapje eten vergezeld van bijpassende wijnen. Dat wil je niet missen!     

Fine dining met Boutique Wine is een avondje culinair genot en genieten van enkele toppers uit de Spaanse wijnwereld. Op donderdag 20 oktober om 19u30 strijken Boutique Wine en chef Patrick Werkx neer in Hasselt bij Wood Wood ArT & FiRe® voor alweer een culinaire topavond. Chef Patrick, van Patio in Genk, gaat deze avond druk in de weer met gerechtjes die in het teken staan van verrukkelijke winterse champignons. Daar mogen natuurlijk enkele zalige volle Spaanse wijnen natuurlijk niet bij ontbreken, maar laat dat nu net de specialiteit van Boutique Wine zijn.

Wat mag je allemaal verwachten?

Tijdens onze fine dining avond krijg een een culinair viergangenmenu voorgeschoteld. Beginnen doen we met een smakelijke amuse om vervolgens verder te genieten van verschillende vlees- en visgerechten met champignons. Wij zorgen natuurlijk voor aangepaste Spaanse wijnen. Zo hebben we al 9 wijnen speciaal geselecteerd voor deze avond.   

Save the date en hopelijk tot 20 oktober!

PS. Kan je toch niet aanwezig zijn? Gelieve ons minstens 24 uur op voorhand een seintje te geven. Zo kan onze chef tijdig zijn bestelling aanpassen en moeten we geen heerlijk eten verspillen.   

 Praktische informatie

๐Ÿ—“ Wanneer: donderdag 20 oktober 

๐Ÿ•’ Beginuur: stipt 19u30

๐Ÿ“Waar: Wood Wood ArT & FiRe® - Luikersteenweg 17, 3500 Hasselt

๐Ÿ‘จ‍๐Ÿณ Wie staat er achter het fornuis: Patrick Werkx van Patio in Genk en zijn eigen cateringbedrijf P-Quisine

๐Ÿ’ถ Prijs: €100 per persoon (met een voorschot* van €50 te betalen op BE10 0631 1284 6704) 

✉️ Inschrijvingen via: sabine@Boutiquewine.be

*Bij annuleringen gelieve minstens 24 uur op voorhand ons een seintje te geven. Indien dat niet het geval is, kunnen we jammer genoeg je voorschot niet terugbetalen.

Schrijf je hier in

Meest recente posts

blog

In de kijker

contact

Meer weten over onze wijnen en events?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

Contacteer ons