28 apr | 10 Jaar Boutique Wine: Uitnodiging Opendeur & Proefdag


Beste wijnliefhebbers,

Heb je een passie voor voortreffelijke wijnen en ben je altijd op zoek naar die ene speciale fles die je collectie compleet maakt? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Boutique Wine nodigt je graag uitom samen ons 10-jarig jubileum te vieren op onze exclusieve Opendeurdag & Proefdag zondag 28 april 2024, van 14:30 tot 20:00 uur. Dit is jouw kans om in een sfeervolle setting de rijkdom en diversiteit van onze unieke Spaanse wijnen te ontdekken.Wat kun je verwachten?

Ontdek onze promoties: Speciaal voor deze dag hebben we een aantal bijzondere promoties samengesteld. Dit is de perfecte gelegenheid om je favoriete wijnen in te slaan of om nieuwe parels te ontdekken tegen aantrekkelijke prijzen.

Culinaire hapjes van Patrick Werkx: Om de wijnervaring compleet te maken, serveren we heerlijke hapjes bereid door onze Chef-kok Patrick Werkx, bekend van zijn eigen cateringbedrijf P-Quisine (Instagram). Deze culinaire creaties zijn zorgvuldig geselecteerd om de wijnen nog beter tot hun recht te laten komen. 

Deskundig advies: Ons team van wijnexperts staat klaar om je door onze collectie te leiden, met verhalen over de herkomst en het karakter van elke wijn. Of je nu een ervaren kenner bent of nieuw in de wereld van wijn, we delen graag onze passie en kennis met je.

Avant-première film: “Vitamax” van de Limburgse professionele kunstenares Sylvia Bollé. Si (Sylvia) Bollé werkt vanuit Hasselt (België), als freelance kunstenares. De artieste staat bekend om haar schilderkunst, fotografie en film. (Website)Registratie details

Entree is kosteloos, maar gezien de exclusieve aard van dit evenement is vooraf registreren noodzakelijk. We willen iedereen de beste ervaring bieden en zorgen voor voldoende ruimte en aandacht. Om je aan te melden, stuur ons een e-mail met je naam en het aantal personen. Wacht niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt!

Mis deze unieke kans niet om je wijnkennis te verrijken en te genieten van een onvergetelijke middag en avond bij Boutique Wine. We kijken ernaar uit om je op 28 april te verwelkomen en samen te toasten op de mooie momenten die voor ons liggen.

Warmste groeten,

Het Boutique Wine Team

INSCHRIJVEN OPENDEURDAG

Meest recente posts

blog

In de kijker

contact

Meer weten over onze wijnen en events?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

Contacteer ons