Van wijnliefhebber naar wijnkenner in 5 lessen? Schrijf je nu in.


Ben je geïnteresseerd in het leren proeven en ervaren van wijn als een echte sommelier? Dan hebben we goed nieuws voor je! Onze wijnlessen, onder leiding van de ervaren sommelier Daan de Maerteleire, bieden je de mogelijkheid om de fijne kneepjes van het vak te leren. Wees er snel bij, want er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar voor deze boeiende lessenreeks.

Ontmoet Daan de Maerteleire: een ervaren sommelier

Sommelier Daan leert jullie hoe je de verschillende kenmerken van de wijnen kunt proeven en ruiken. Sommelier Daan De Maerteleire van restaurant Hert (⭐️) in Turnhout neemt je mee op een reis van smaken.

INSCHRIJVENWord een echte wijnkenner

Tijdens onze wijnlessen ontdek je elke maand een nieuwe 'wijnsoort'. Daan, onze sommelier, neemt je mee op een boeiende ontdekkingsreis waarbij je leert hoe je de verschillende kenmerken van wijnen kunt proeven en ruiken. In deze vijfdelige lessenreeks maak je kennis met wijnsoorten uit Italië, Frankrijk, Spanje, Duitsland... Laat je onderdompelen in de fascinerende wereld van wijn en ontwikkel je vaardigheden om een echte wijnkenner te worden.

Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in voor deze unieke wijnlessen. Grijp deze kans om je passie voor wijn verder te ontwikkelen en te genieten van een leerzame en smaakvolle ervaring onder begeleiding van onze deskundige sommelier, Daan de Maerteleire.

Het is het 5de jaar dat we deze lessenreeks geven. Schrijf je snel in want het aantal wijnstudenten zijn beperkt.

🗓 Datum: 2/10/'23 | 🕒 Aanvang: 20u stipt

💶 Prijs: €60,- p/p per les ALL-IN (€40,- bij inschrijving) | €300,- voor 5 lessen

📍 Adres: Lounge Boutique Wine Hasselt

✉️ Inschrijven: sabine@boutiquewine.be - 0477/538490

Ideaal voor jonge wijnstudenten die pas wijn zijn aan het ontdekken = 5x Basis Wijnlessen

INSCHRIJVEN
Wijnlessen voor starters |

Wijnlessen voor starters | "Boutique Wine" Wijnhandel - Hasselt

Wil jij de smaak te pakken krijgen en beter leren wijn proeven? Dan schrijf je snel in voor deze 5-delige cursus vanaf oktober aanstaande.

ONTDEK MEER

Meest recente posts

blog

In de kijker

contact

Meer weten over onze wijnen en events?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

Contacteer ons