UITNODIGING: Exclusieve Kookworkshop met Kevin Bonanno!


🍴 Koken met Kevin: Een Culinaire Reis door Onze Boutique Tuin 🌱

Na een  succesvolle editie in september, zijn we terug en deze keer belooft het nog beter dan ooit te worden! Kevin Bonanno, een begaafde chef-kok met een passie voor het gebruik van verse, lokale ingrediënten, gaat een gastronomische maaltijd bereiden met onze speciaal geselecteerde groenten en patatjes rechtstreeks uit de Boutique tuin. Als je dacht dat je groenten kende, bereid je dan voor op een hele nieuwe smaakervaring!

Waarom meedoen?

  1. Verse Producten: De groenten en patatjes uit onze Boutique tuin zijn niet alleen lekkerder, maar ook veel gezonder. Ze worden met liefde geteeld, vrij van chemicaliën en vol met smaak.
  2. Leer van de Beste: Kevin’s expertise zal je inzichten geven in hoe je het beste uit je ingrediënten kunt halen. Of je nu een ervaren kok bent of net begint, er is altijd iets nieuws te leren.
  3. Exclusieve Wijnpromoties: Enkel tijdens deze workshop introduceren we enkele nieuwe wijnen in promotie. Proef en ontdek jouw nieuwe favoriete wijn!Investering in een Onvergetelijke Avond

Voor slechts €80 krijg je niet alleen de kans om een topchef aan het werk te zien, maar je krijgt ook waardevolle kooktips, proeft overheerlijke gerechten en ontdekt nieuwe wijnen.

Mis deze kans niet!

September mag dan  onze maand geweest zijn, maar oktober belooft ook buitengewoon te worden. Reserveer je plek nu en bereid je voor op een culinaire ervaring die je niet snel zult vergeten.

Schrijf je nu in en ontdek de magie van verse ingrediënten in de handen van een meesterchef!

SCHRIJF JE IN

Praktische informatie: Fine Dining met Kevin Bonanno

🗓 Wanneer: Woensdag, 18 oktober 2023

🕒 Beginuur: stipt 19u30

📍Waar: Boutique Wine Lounge - Berenbroekstraat 110, 3500 Hasselt

👨‍🍳 Wie staat er achter het fornuis: Kevin Bonanno van Le Cinqième

💶 Prijs: €80 per persoon (met een voorschot* van €40 te betalen op BE10 0631 1284 6704) 

✉️ Inschrijvingen via: sabine@Boutiquewine.be

*Bij annuleringen gelieve minstens 24 uur op voorhand ons een seintje te geven. Indien dat niet het geval is, kunnen we jammer genoeg je voorschot niet terugbetalen.Meest recente posts

blog

In de kijker

contact

Meer weten over onze wijnen en events?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

Contacteer ons