10 Jaar Boutique Wine: Exclusieve wijnpromoties op onze Opendeurdag 28/4


Liefhebbers van voortreffelijke wijnen, opgelet! Boutique Wine heeft het genoegen u uit te nodigen om samen ons 10-jarig jubileum te vieren op onze exclusieve Opendeurdag & Proefdag zondag 28 april 2024, van 14:30 tot 20:00 uur. Deze dag staat ook in het teken van bijzondere promoties op onze unieke Spaanse wijnen, aangevuld met een unieke proefervaring in een sfeervolle ambiance.

Uitzonderlijke wijnpromoties

Deze exclusieve dag is dé kans om kennis te maken met onze zorgvuldig geselecteerde collectie van Spaanse wijnen. Speciaal voor deze gelegenheid bieden we verleidelijke promoties die elke wijnliefhebber zullen bekoren. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe aanwinst voor je collectie of gewoon wilt genieten van een glas voortreffelijke wijn, onze promoties zijn te aantrekkelijk om te missen.

Proeven in stijl

Naast de uitzonderlijke promoties hebben we ook gedacht aan de perfecte begeleiding van deze wijnen. Onze chef-kok Patrick Werkx,bekend van zijn eigen cateringbedrijf P-Quisine (Instagram), heeft een selectie van verfijnde hapjes samengesteld, speciaal ontworpen om de wijnen nog beter te laten smaken. Laat je smaakpapillen dansen van plezier terwijl je in een sfeervolle setting geniet van de beste combinaties van wijn en spijs.



Avant-première film

“Vitamax” van de Limburgse professionele kunstenares Sylvia Bollé. Si (Sylvia) Bollé werkt vanuit Hasselt (België), als freelance kunstenares. De artieste staat bekend om haar schilderkunst, fotografie en film. (Website)

Laat je inspireren door onze experts

Ons team van wijnexperts staat klaar om je door onze speciale promoties te leiden. Ze delen graag hun kennis over de herkomst, het karakter en de perfecte wijn-spijs combinaties. Deze dag is de uitgelezen kans om dieper in de fascinerende wereld van wijn te duiken.



Registreren is de sleutel

Toegang tot dit exclusieve evenement is kosteloos, maar we vragen je vriendelijk om je van tevoren te registreren. Dit helpt ons om ervoor te zorgen dat iedereen de best mogelijke ervaring krijgt. De plaatsen zijn beperkt, dus zorg dat je er snel bij bent!

Mis deze fantastische gelegenheid niet om je te verdiepen in de wereld van wijn, omringd door kenners en liefhebbers. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Boutique Wine op 28 april. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan om te genieten van onze speciale promoties en een onvergetelijke wijnervaring.

Tot ziens bij Boutique Wine,

Het Boutique Wine Team

INSCHRIJVEN OPENDEURDAG

Meest recente posts

blog

In de kijker

contact

Meer weten over onze wijnen en events?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

Contacteer ons